Despre Targul de Comert al Olteniei – editia 2019

Cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat bunurilor de larg consum si serviciilor editia a IV-a, se va desfasura pe parcursul a trei zile in perioada 11-13 octombrie 2019 in incinta Centrului Multifunctional Craiova.

Targul de Comert al Olteniei doreste sa contribuie la dezvoltarea regiunii Oltenia prin promovarea si punerea in valoare a tuturor activitatilor comerciale desfasurate de companiile si entitatile ce isi desfasoara activitatea in acest areal.

Targul de Comert al Olteniei, ofera expozantilor oportunitatea unica de a-si pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele de dezvoltare.

Veti fi la curent cu investitiile din domeniu, dar si cu ultimele tendinte din industriile de profil. Pe durata targului vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari si demonstratii dedicate in special vizitatorilor specialisti.

Companiile prezente la targ vor veni cu oferte promotionale pe toata perioada targului, premii, tombole si vouchere de reduceri. Nu vor lipsi prezentari de produse, degustari si momente artistice care sa starneasca interesul vizitatorilor.

Targul de Comert al Olteniei este organizat de catre SC PS Multiservices SRL.